top of page

MÅ JEG? BØR JEG? SKAL JEG?

MÅ JEG? BØR JEG? SKAL JEG?


Det finnes ingen "one-size-fits-all" løsning for å beskytte de som finnes i hver enkelt bedrift.


Det er derfor jeg lytter etter og jobber med alle «ideebringere» - gründere, ansatte, oppfinnere, designere, forretningsutviklere og mange andre mellom.Det handler ikke bare om patenter eller å bruke mye penger på IPR!


Alle grundere må kjenne alle mulighetene og deretter ta beslutninger basert på deres prioritering av risiko og profitt. Noen ganger er de gratis beskyttelsesstrategiene og verktøyene godt nok ... om de brukes riktig.Og her kan jeg hjelpe deg! Først og fremst er jeg en problemløser og strateg med et stort hjerte som har stor respekt for din innovasjon og ditt arbeid. Jeg prøver hele tiden å finne nye måter å hjelpe deg med å nå din suksess og fremtidige mål.


Det betyr også at jeg ikke prøver å få deg kun til å få patent på noe - jeg vil at du skal vite hvilke muligheter finnes og når du trenger patent eller noe annet form av beskyttelse.

Og enda viktigere, når du ikke har det, fordi andre verktøy eller strategier passer bedre til din forretningsmodell, dine mål og plan.


La meg hjelpe deg - slik at du kan beskytte det som er ditt!

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Skjerpings! Ta være på rettighetene dine!

Jeg synes det er både trist og fascinerende å se hvordan bedrifter, både små og store, sløser bort verdier som de skaper. De jobber så hardt for å markedsføre seg og investerer enorme summer for å vær

Myter om IPR.

Verden er full av myter 🧜‍♀️🐲 De finnes overalt og IP-sfæren er intet unntak. La oss prøve å avkrefte dem. 1️⃣ Om du endrer en bokstav i varemerket eller fargen på logoen så kan du registrere det s

Comments


bottom of page