top of page

Nå kan du enkelt beskytte din design i Kina

🔥Norske bedrifter drar nytte av at Kina nå har sluttet seg til Haag-systemet fra 5. mai 2022.

Haag-systemet for internasjonal registrering av industrielle design er en praktisk løsning for registrering av en design i flere land.

👉Med en slik internasjonal søknad kan du oppnå designregistrering i mer enn 76 medlemmer av avtalen, som dekker 94 land og unioner, inkludert Norge.


🇨🇳Kina er et av landene som kjøper mange norske produkter og har nylig blitt Norges 7. største eksportmarked. I 2021 eksporterte norske selskaper for cirka 79 milliarder norske kroner til Kina.


Det faktum at Kina nå har sluttet seg til Haag-systemet gjør at norske selskaper har lettere for å beskytte produktene sine ved design når de ønsker å bevege seg inn i et av verdens største markeder.

Og det er god grunn til å designbeskytte produktene sine. Kina er blant landene hvor de fleste varer kopieres ulovlig, men med designbeskyttelse står bedriftene sterkere.

💠 Ved å beskytte utseendet og formen på produktene dine, står du som selskap betydelig sterkere mot konkurrenter. Du signaliserer også at du er klar til å beskytte dine rettigheter og din virksomhet.


14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Skjerpings! Ta være på rettighetene dine!

Jeg synes det er både trist og fascinerende å se hvordan bedrifter, både små og store, sløser bort verdier som de skaper. De jobber så hardt for å markedsføre seg og investerer enorme summer for å vær

Myter om IPR.

Verden er full av myter 🧜‍♀️🐲 De finnes overalt og IP-sfæren er intet unntak. La oss prøve å avkrefte dem. 1️⃣ Om du endrer en bokstav i varemerket eller fargen på logoen så kan du registrere det s

Comments


bottom of page